Vijesti

Muhamed Mujic golom protiv Jedinstva izbio na prvo mjesto liste strijelaca

Posted on May 4, 2014 at 2:50 AM


Muhamed Mujić napadač Budućnosti golom u ovom kolu u utakmici sa Jedinstvom izbio je na prvo mjesto liste strijelaca Prve lige FBiH sa 13 postignutih golova isto toliko je postigao i nogometaš Jedinstva Miloš Uroš. Na trećem mjestu se nalazi nogometaš GOŠK-a Malčić Željko sa 12 postigutih golova koji svoju utakmicu 25-og kola igra danas protiv Bratstva.

Muhamed Mujić je u 25-om kolu postigao veoma lijep gol s kojim je donio važna tri boda našoj ekipi u borbi za opstanak, a za naš sajt Mujić je dao izjavu u kojoj kaže:" Utakmica koja je za nas bila veoma važna,svi smo bili svjesni sta znači ta utakmica za nas i to smo dokazali na terenu pobjedom protiv ekipe koja se bori za ulazak u premijer ligu. Iskreno ništa posebno nisu pokazali,borili smo se do zadnjeg minuta ginuli za svaku loptu i to je moralo uroditi plodom,veoma važna pobjeda koja bi vjerovatno mogla značiti opstanak. Hvala navijacima  nasim "Ljumanima"  i navijačima iz Tuzle  "Fukarama"  koji su došli da nas bodre i ta podrška  tokom cijele utakmice  bila nam je dodatni motiv da osvojimo željena tri boda."

Muhemed Mujić zbog kartona neće nastupat u sljedećoj utakmici koju naš tim igra u Gračanici protiv Bratstva: " U Gračanicu idemo na pobjedu, pobjeda protiv Jedinstva nam daje vjetar u ledja da iz Gračanice donesemo tri boda sa kojim bi skoro pa osigurali opstanak u ligi. Žao mi je što ja na toj utakmici neću moći igrat zbog kartona,al vjerujem u ovu ekipu i sa zalaganjem i borbom na terenu kao u utakmici s Jedinstvom moji saigraci mogu ostvarit pobjedu i u ovoj utakmici."

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments